Se li convida a LA GRAN FOGUERA DE RESISTÈNCIA! (Català)

Bureaucrates i representants d’empreses multinacionals capitalistes seràn a Istanbul del 6 al 7 d’octubre per a la reunió anual del Banc Mundial i el FMI (Fundació Internacional de Diners), on es prenen decisions a milers de milions d’aombrar la vida de les persones. Altre cim per a protegir els beneficis dels sobirans capitalistes, on els paquets econòmics que no tenen cap altre ús que afegir altre anell a la cadena d’explotació de milers de milions de pobres i per al futur del planeta que vivim, les reconstruccions i les polítiques d’austeritat, segons les condicions constitucionals es discutiràn. Les experiències en la vida real (Argentina, Jamaica, Equador, Nigèria, Kenya etc.) va mostrar que, evidentment, les polítiques del Banc Mundial i el FMI no tenen cap benefici que oferixen la indigencia i l’explotació a altres persones distintes , i no hi ha altre manera.

El FMI i el Banc Mundial, que són la principal artífex de la globalització del capitalisme, són els principals responsables instruments per al bandejament de la població pobra dels seus hàbitats i les seves llars per les polítiques de transformació urbana, després d’haver hipoteca sobre l’aigua que és la principal necessitat de la vida per unes poques empreses, condemnant als locals obtentor mundial capitalista patrons per les polítiques agrícoles, per a agregar nous anells a la cadena de persones que treballen per la nova ocupació de legislacions. 13,000 lladres i moltes més forces armades que prenen les comandes per a les seves proteccións caminaràn entre nosaltres en aquells dies.

Probablement, ells ens varen mostrar l’infern! Frisks, control de DNI, bloquejos de carreteres, tanques, etc. Anem a donar la foguera en el seu malson! Ens agradaria organisar alguns concerts, tallers, exposicions, presentacions de pel·lícules, les converses i les activitats contra el FMI i el Banc Mundial entre 1-8 d’Octubre. Organitzarem allotjament per als quals vénen d’altres ciutats i altres països . Les persones que desitgin participar en els preparatius de les activitats i les organitzacions poden posar-se en contacte amb nosaltres amb la informació de contacte. A més, aquells que vulguin rebre regularment informació sobre la fase de preparació de les activitats poden visitar el nostre pagina de web que s’actualitzarà periòdicament.

Esperem a augmentar la solidaritat internacional en la foguera dies de la resistència! Autonomia de les Persones Contra la Capital Mundial!

Afegiu la vostra veu al nostre clam nacional i internacional contra el capital!

http://direnistanbul.wordpress.com/ (turc)

https://resistanbul.wordpress.com/ (anglès)

direnistanbul@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: