ЧАКАМЕ ТЕ В ОГЪНЯ НА СЪПРОТИВАТА!

ЧАКАМЕ ТЕ В ОГЪНЯ НА СЪПРОТИВАТА!

Представители и бюрократи на мултинационалните капиталистически компании ще дойдат в Истанбул на 6-7 октомври за годишната среща на Световната Банка и МВФ (Международния Валутен Фонд), където ще вземат решения как да почернят живота на милиарди хора.

Това е още една главна среща за запазване на приходите на капиталистическите суверени, където ще се разглеждат само икономически пакети, създадени единствено да поддържат веригите на експлоатация над милиарди хора и над бъдещето на планетата, на която живеем…

Опитът в истинския живот убедително доказва, че Световната Банка и политиката на МВФ не са създали нищо освен немотия и експлоатация и не могат да създадат нищо друго (Аржентина, Ямайка, Нигерия, Кения и т.н.). МВФ и СБ, които са водещите архитекти на глобализма и капитализма, са основните отговорни фактори за пропъждането на бедните хора от жилищата им и окупирането на жизнено важни ресурси като водата и земята от няколко компании, за заключването на дребните производители към глобални корпоративни собственици в нови производствени вериги.
13.000 куки  и много други въоръжени сили, на които им е платено да ги защитават  ще ходят сред нас тезни дни. Вероятно ще ни покажат ада. Ловувайки, издирвайки всеки от нас, блокирайки пътищата, спирайки всеки…
Елате, да им покажем и ние ада! Нашият огън да бъде техния кошмар!

Бихме искали да организираме концерти, семинари, изложения, представяния на филми, беседи и други акции срещу МВФ и Световната Банка между 1 и 8 октомври. Нуждата от покрив за пристигащите от други страни и градове ще бъде удовлетворена. Хората, които искат да участват в подготовката и организацията, могат да се свържат с нас чрез посочените контакти. Също, хората, които искат да получават редовна информация за подготвителната фаза, могат да посетят сайта, който периодично ще обновяваме.

В огнените дни на съпротивата всички се надяваме да извисим международната солидарност!

Автономия на хората срещу глобалния капитал!

Викни заедно с нас срещу националния и международния капитал!

Контакти:
http://direnistanbul.wordpress.com/ (Турски)
https://resistanbul.wordpress.com/ (Английски)
direnistanbul@gmail.com

препратка: https://resistanbul.wordpress.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: